top of page
KURUMSAL
ÜRETİM
İNSAN KAYNAKLARI
MEDYA

+90 344 251 52 00

444 99 46

TEKSTECH BURSA 2022 ETKİNLİĞİNDE BULUŞTUK

Modanın bileşenleri Bursa’da buluştu…

TEKS-TECH 2022 Bursa Fuarı’nda; Fransa, İtalya, İngiltere ve Amerika gibi dünyanın moda markalarına ürün tedarik eden yerli 70 firmanın yanı sıra, Hindistan iplik firması da ürünlerini tanıttı. İplik, kumaş, tekstil aksesuarları, işleme, baskı teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren dünyaca tanınmış yerli markaları Bursalı imalatçılar ile buluştu.



İPLİK, KUMAŞ, AKSESUAR VE BASKI TEKNOLOJİLERİNDEKİ YENİLİKLER TANITILDITEKS-TECH Fuarı’nda, örme ve dokuma kumaş imalatında kullanılan her türlü pamuk, polyester ve karışımlı iplikler,  giyim imalatında kullanılan her türlü örme ve dokuma kumaşlar, hazır giyim, ev tekstili imalatında kullanılan her türlü metal aksesuar, dar dokuma, dantel, brode, askı, barkod sistemleri ve baskı sistemlerindeki en son yenilikler ziyaretçilere tanıtıldı. Fuarda, dönüştürülmüş elyaf ile üretilmiş iplik ve kumaşların yanı sıra, doğaya zarar vermeyen ekolojik dar dokuma, brode ve dantel gibi ürünler de sergilendi.


Ezel Tekstil olarak; 9-11 Haziran tarihlerinde TEKSTECH BURSA 2022 Merinos AKKM Fuar alanında değerli müşterilerimiz ile bir araya geldik.Bu özel etkinliğe anlam katan işletmelere, katılımlarından ötürü plaketleri takdim edildi.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZİ GÖRMEK İÇİN LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ?

bottom of page